Allmänt

Måndag

Lite uppdateringar från gårdagens inlägg:

Snön blev inte skottad, då jag inte trodde det kommit så mycket. Det visade sig vara fel i morse, men inte värre än att jag slapp ut från gården. Blåsten har lagt snön i tjockare drivor på vissa ställen av gården medan det nästan inte alls fyllt på på andra ställen. Snöandet fortsätter idag, så jag får väl ta en runda med skyffeln ikväll istället. *håhå jaja*

Jag har aldrig lekt så mycket med min telefon som med T3:an! *älskar* Den är både snabb och smidig, och en himmelsvid skillnad mot min tidigare mobil. Den har A fått ärva och var inte helt nöjd till att börja med, men jag tror han börjar gilla den mer och mer efter en uppgradering och batteribyte.

Det tredje adventsljuset är ännu inte tänt… Kanske ikväll, om jag kommer ihåg när jag äter middag. Igår åt jag middag framför TV:n, och då är det inte lämpligt att lämna ett tänt ljus i köket. I morse tände jag – för ovanlighetens skull – ett ljus i ljuslyktan jag har på soffbordet (medan jag såg morgonnyheterna), och direkt var madamen där och brydde sig. Hon KAN inte låta bli att lukta på fladdrande ljuslågor, med krusiga morrhår som följd. 😉

[tags]snö, mobil, adventsljus[/tags]