Allmänt, Foto, Katter

Min!

Chokladask

Den här chokladasken är min, bara min! Jag kände för att provsmaka lite nya sorter i år. 😉 Om utfallet blir bra, kan det hända att jag ger bort någon ask. Kanske.

Den uppmärksamme ser förstås att jag redan hunnit smaka några praliner, och de får Mycket Väl Godkänt. Nu återstår att prova fler praliner när jag inte är under lika stort chokladsug. Alltså, det lät bara ”schlopp!” så var de sju godbitarna borta! Jag hann inte ens se vilken som var vilken, för att utvärdera dem enskilt.

Dagens höjdpunkt var annars att vi fått ny belysning på de anställdas parkering. Inte nog med att alla lyktstolpar numera lyser igen, de har bytt ut själva lamporna också! *gör vågen* Till och med den tillknycklade stolpen bredvid rökkuren har fått nytt utseende.

Madamen har fått för sig att jag vill klia henne när jag sitter vid datorn. Så fort jag sätter mig vid skrivbordet, kommer hon och parkerar sig mellan skärm och tangentbord. Just nu försöker hon peta försiktigt på mig med tassen, för att liksom göra mig uppmärksam på att en okliad mage är i närheten. Och jag kan ju inte låta bli… Det är så synd om alla okliade magar på skrivbordet, förstår ni väl! 😉

Lilla Häxan Avundsjuka, a k a froppisen? Hon har surat ihop någonstans utom synhåll, antagligen på någon av värmeslingorna i badrummet.

[tags]choklad, belysning, klia katt[/tags]