Allmänt, Foto

För-väntan

Vänthall

Den piffiga vänthallen jag tillbringade en stund i.

Idag har jag varit på resande fot. Jag har faktiskt – håll i er! – åkt buss! Det var några år sedan sist, i alla fall som betalande bussresenär. (Det har blivit en och annan bussutflykt med jobbet under åren som gått.)

Vänthallen var grönlummig och hyfsat varm, men klockan höll på att göra mig galen. Den tickade, sekundvisaren ryckte lite grann, men hade hakat fast bakom minutvisaren. Det gjorde att klockan stod på kvart i tre – tickande! *ggaaahhhh* Jag ångrade sedan att jag inte klättrade på bänken, tog ner klockan och rättade till den, men samtidigt måste ju den/de som jobbar där ha sett det?

Som den ovana bussresenär jag är, missade jag att man måste ”plinga” för att komma av bussen där bussbyte skulle ske 😳 men chauffören gav mig goda råd och tips om varifrån och vilken buss jag istället skulle åka. Det fungerade alldeles utmärkt! Jag hann dit jag skulle, även om jag inte hade så mycket tid till godo.

Mina beställda julklappsböcker är på väg, till slut. Jag misströstade nästan. Nu håller vi bara tummarna att de hinner fram innan jul, eller hur? Jag vet hur svaga de där löftena om ”leverans innan jul om du beställer senast det datumet” är, då företag ofta har en mycket finstilt text som talar om att norra Norrland inte räknas till resten av landet. 🙄 Att varorna dessutom inte skickas med Posten, utan med Schenker, gör att jag lagt upp en reservplan – om utifall att…

[tags]åka buss, julklappar[/tags]