Allmänt, Foto

Nyhet

Kaffemugg

Nya för dagen är våra kaffemuggar! Nu i två färger; vit med grön insida, eller lila med vit insida.

Vi hoppas de håller sig fina längre än IKEA-muggarna vi använt, som blivit tvärrandiga inuti av skedar som rörts runt.

Inte nog med det… Håll i er! Vi har också fått en kartong med nya, orepade glas! 🙂 Glasen har blivit aningen repiga av maskindisk, plus att de har fått fötter (det har däremot inget med diskmaskinen att göra). En dag upptäckte vi att det fanns nästan inga glas kvar, så nya behövde beställas.

Det är något skumt. Kaffemuggar vandrar iväg till kontoren, men hittar ofta tillbaka igen – men vanliga glas?!? Inte ens L hade sett någon glassamling hos någon anställd, inte på samma sätt som kaffemuggsamlingar uppstår.

Och jag är – som vanligt – en eftertraktad person, jobbmässigt. Bäst jag suger i mig kaffet och gör lite egna arbetsuppgifter innan jag byter arbetsplats (bara för någon timme).

[tags]kaffemuggar, glas, eftertraktad[/tags]