Allmänt, Foto

Utflykt

Startklar

Startklar!

Jag och mina medarbetare har åkt buss i det regniga vädret till L idag, för att gå på en föreläsning. Innan den började hann vi shoppa lite grann, så nu är väskan min! Annars var det lite fel dag för shopping, då lönen kommer först på fredag. Men jag får väl fara dit fler gånger… 😉

Föreläsningen var bra, både kul och tankeväckande. Sällskapet och maten var också bra – fattas bara annat! 😉 Det är utomordentligt trevligt när något sådant här anordnas, så vi får lite avbrott i vardagen och samtidigt utbildning. (Det var fler företag där, inte bara vi.)

Veckans matsedel är fixad. Jag handlade igår det som behövdes, och kollade kvittot när jag kom hem. Efter att jag dragit bort sådant som inte var egentlig mat (cigg, kattmat, vetemjöl, toapapper, etc) har jag veckans mat fixad för strax över 200 kr.* OK, det är lite fusk denna vecka, då jag har palt två dagar i rad, men jag behöver inte lägga några större summor på mat om jag inte vill. 😎

[tags]föreläsning, handväska, utbildning, matsedel[/tags]

*) Jag räknar inte vetemjölet som mat, då våfflorna jag tänkt äta på torsdag ska göras av mix – alltså behöver jag inget mjöl till dem.

2 kommentarer på “Utflykt”

 1. Grattis till väskan!

  Nu räknas den inte heller som ett impulsköp utan som en
  ”planerad investering”. Men väskorna du köper på Marshalls
  om en månad, vad kallar vi dem? 😉

  1. Det vet du väl att DE är Planerade Investeringar? 😉

   Jag VET att jag kommer att köpa väskor, men inte VILKA…

Kommentarer är stängda.