Allmänt, Foto

Palt

Palt

Nu har jag kokat palt igen – och den här gången satte jag ordentligt med mjöl. De höll ihop under kokningen, precis som de skulle, och det är mycket kvar för stekning imorgon… 😉

Lördag var det minnesgudstjänst i kyrkan, för alla de som dött under det senaste året. Jag, min farbror K, syrran m tillbehör och svägerskan E var dit, samt många andra som också förlorat nära och kära under året som gått. Sedan samlades vi släktingar hos mig för en bit smörgåstårta (som syrran bjöd på) och te (som jag bjöd på).

Idag har jag börjat med tvätten. Jajamensan, inte en dag för tidigt! Däremot flera veckor för sent – det har samlats mycket mer än jag trodde… 🙄 Bara för att tvättstugan är i källaren har mitt högra knä gett upp, vid det mest olämpliga tillfälle man kunde tänka sig.

B och lille J har kommit hit en sväng! De kom precis när palten var klar, men hade hunnit äta efter vägen. Lille J är fortfarande en riktig solstråle och jag är så stolt att få vara mormor åt väldens gulligaste baby! 😉

[tags]palt, allhelgona, tvätt, ont knä, baby, mormor[/tags]