Allmänt, Foto

Knasigt knä

image

Det är verkligen fel vinkel att försöka fota sitt knä så här, men jag ville bara ha en bild att dekorera med. 😉

Jag har problem med högerknät sedan tidigare, och i söndags spårade det ur helt och hållet. Helvitte vad ont det var! 🙁 Bara för att nästa dag vara som vanligt igen…?!?

Det är väl åldern som börjar ta ut sin rätt, och för all del tyngden också. Då jag är rejält överviktig blir det stor belastning på lederna i nedre regionen. Ja, jag har (förstås 🙄 ) värk i vänster höft också – så jag haltar lika på båda. 😉

För att muntra upp stämningen lite grann kan jag upplysa er om att det precis kom förbi två karlar på jobbet, som ville träffa mig hemma… 😳 Nja, inte på det viset – jag skulle släppa in hantverkare i huset.

*hahahahaha* På tal om hantverkare… Jag har en riktigt bra historia att berätta – men inte nu. Den måste preskriberas några år till, tror jag. :mrgreen:

[tags]ont knä, ond höft, hantverkare[/tags]