Allmänt, Foto, Katter

Matburk

Matburk

Jag är så duktig idag, har med mig matburk inklusive dricka och efterrätt. (Det är gårdagens kycklinggryta som jag gömt under det immiga locket.) Det var -14 när jag steg upp i morse, så jag ids inte fara hem på lunchen. Vi har micro i lunchrummet på jobbet också. 😉

På tal om kyla; jag har hamnat i onåd hos mina bepälsade inneboende. Jag släppte ut dem sent i går kväll – och somnade sedan. Sov som en stock hela natten, och när väckaren ringde (05:30) hörde jag ett hjärtskärande: -MMJJJAAAAAUUUUUUUU!!!!!!!! bakom altandörren. 😯 😳

[tags]matburk, katter, kyla[/tags]

4 kommentarer på “Matburk”

  1. Som kompensation tycker jag att katterna får sova inne i natt, och du utomhus på farstutrappen. Det kallas rättvisa.

  2. Jag skruvade ner värmen inomhus istället. Inte till minusgrader, kanske, men ganska mycket ändå. 😉

Kommentarer är stängda.