Allmänt, Foto

Matsedel

Matsedel

Håhå, jaja. Veckans matsedel är ihoprafsad, återstår bara att se hur många avsteg från den jag gör den här veckan. Torsdag ligger redan i farozonen.

Idag (tisdag) ska jag prova ett nytt recept. Förutsatt att jag hittar det igen… Svishade förbi det på nätet en dag förra (eller förrförra…) veckan, och tänkte det var värt att prova. Glömde dock lägga bokmärke där, så nu får jag leta lite i historiken. Ja, ja. Det är sådant som händer.*

Annars så har jag börjat läsa en Harlan Coben, tydligen nyutgåva av en gammal titel. Den ingick i köp-4-betala-för-3-pocketköpet jag gjorde tidigare, och jag har inget minne av att ha läst just den boken tidigare.**

Har ni börjat planera inför julen? Det har jag – på sätt och vis. 🙄 Just nu är Årets Definitivt Sista IKEA-besök inbokat, då alla bra-att-ha-inför-julen-grejer (samt kanske en del julklappar) kommer att inhandlas. Förutsatt att de inte är slutsålda precis när jag är där… Bäst jag lägger upp en ”plan B-lista” också.

[tags]matsedel, nytt recept, Harlan Coben, Epidemin, IKEA[/tags]

*) Det är inte alls säkert att det ingick korv i receptet heller, men jag tror det var pasta med. Eller tänkte jag att det går att prova göra med pasta också? Kan det ha varit ett tips i ett helt annat recept? 🙄

**) I och för sig har jag ju guldfiskminne emellanåt, men jag brukar känna igen böcker efter ett tag.