Allmänt, Dagens outfit, Foto

Testar

middag

Gårdagens middag, bara för att testa en bild.

Så var det fredag igen. Gullungen kommer först på söndag, men den som väntar på något gott (väntar aaalldeles för länge)… 😉

Jag provade lägga upp en bild i bloggen på det sätt jag tycker är smidigast, därför får ni en bild av gårdagens middag. Efter en tidigare WP-app-uppdatering slutade det sättet att ladda upp bilder att fungera, men efter ännu en uppdatering verkar det gå bra igen. (Det finns flera sätt att få upp bilder från mobilen till bloggen, men jag har vant mig vid det sätt som jag tycker är enklast.)

Dagen började inte bra. Jag nämnde tidigare att min avdelning har köksveckan, d v s sköter disken och tar ut sopor, etc. Vi slog igång diskmasken igår efter sista fikat – och maskinen stod fortfarande och gick i morse!?! Det löstes genom att först slå av den och sedan slå igång ett kortare program, så vi hann få rena koppar till morgonfikat. Nu håller vi tummarna att diskmasken sköter sig under resten av dagen! (Sedan är vår köksvecka över, så får ett annat gäng brottas med disken nästa vecka…)

Dagens outfit får ni ingen bild på, jag kan enklast beskriva den som ”hallonröd”. Ljusröd kofta över vit t-shirt, olivgrön kjol i jeansmodell, ljusröda leggings. Och så ett halsband till. Snabbt & enkelt när jag hade bråttom i morse.

Angående halsband, så råkade jag slita sönder en av förlängningskedjorna i går. Jag  köpte en förpackning med några förlängningskedjor (två guldfärgade, två silverfärgade) i USA när jag var där i maj, och har inte hittat något liknande här hemma i Sverige. Kedjorna gör att jag kan använda de halsband som annars blivit för korta för mig (läs: som jag blivit för fet runt halsen för att använda), och jag använde ett av dem igår.

När jag kom hem på kvällen, hade sjalen fastnat i halsbandet och jag drog till. Pang – där for spännet loss från förlängningskedjan… 🙁 Ironiskt nog grämer jag mig mer över det, än om själva halsbandet gått sönder. Halsband har jag gott om, förlängningskedjor har jag bara fyra tre stycken. Dagens i-landsproblem, men vet ni om sådana finns att köpa någonstans i Sverige? (De jag har är 3 repektive 4 tum, vill jag minnas. Eller var det 2 resp 3 tum?)

[tags]gullungen, ladda upp bilder, köksvecka, diskmaskin, dagens outfit, halsband, förlängningskedjor[/tags]

2 kommentarer på “Testar”

Kommentarer är stängda.