Allmänt, Dagens outfit, Foto, Katter

Snabbt

Det går snabbt för den lille gullungen numera! Han rusade på alla fyra över golvet, kastade sig över en förvånad madam, och grabbade ett ordentligt tag med båda händerna i pälsen…

Som tur är, är hon en väldigt snäll katt, så ingenting hände. Vi särade på dem, men hon stannade ändå kvar och kollade på krypet. Froppisen lämnade däremot aldrig fönsterbrädet, där hon satt och lekte krukväxt. ( -Om jag inte rör mig, så syns jag inte…)

B och J hade med en s k babyvakt, så vi kunde sitta och kolla på film när lille J somnat. Vi såg Amadeus – hur jag älskar den filmen! Jag har sett den flera gånger, både på bio och hemma, och den fascinerar mig varenda gång! Nu sågs den i ”bildningssyfte”, då varken J eller A sett den. B och jag har däremot sett den förr, och ser gärna om den.

Problemet med avslitna förlängningskedjor till mina halsband är redan löst! En räddande ängel har shoppat på Walmart åt mig. 🙂 På torsdag ska jag till L på kurs, och tänkte hinna in på bl a Glitter och Ur & Penn* för att kolla om de möjligen har något liknande i sitt sortiment. Jag har då aldrig sett några förlängningskedjor där, men det kan vara bra att veta om det finns, ifall någon annan behöver.

wpid-20140224_090612.jpg

Dagens outfit: hallonkoftan idag igen, vit t-shirt och matchande halsband (och örhängen, men de syns inte i bild). Till detta en svart-vit-mönstrad kjol och röda leggings.

Jag fick faktiskt komplimanger för mina smycken idag, vid morgonfikat! 🙂 Jag förklarade att mitt ständiga växlande av smycken (aldrig samma två dagar i rad) beror på att jag inte sminkar mig, men vill vara fin ändå. (Nåja.)

[tags]kryper snabbt, Amadeus, förlängningskedjor, dagens outfit, smycken[/tags]

*) ”Kurs i L” betyder alltid att även en snabb shoppingrunda ska hinnas med innan vi åker hemåt, förutom kursande och mat.