Allmänt

Mosigt

Ha! Det slår aldrig fel!

Igår hade jag precis avslutat min excellenta middag (micrade rester av lasagnen) när jag såg en traktor ploga bort snömoset efter gatan. Bara det är värt att göra kors i taket för, men glädjen var inte långvarig.

Som vanligt – och det händer varenda gång – ”ramlade” ett par stora snöklimpar åt sidan och lade sig snyggt mitt i min infart. Det var bara att trampa på sig skorna och gå ut och skotta bort dem, innan det blev kallare så de skulle frusit fast.

För övrigt har jag nu spanat in var knappen att stänga av anti-spinn sitter på bilens instrumentpanel (det är en av knapparna vid vänster knä) så jag ska slippa sitta fast i snömoset i år igen. *tummen upp*

Vårkänslor, jomenvisst! 😉

[tags]snömos, anti-spinn[/tags]

4 kommentarer på “Mosigt”

    1. Det är lite fusk. Passa dig, så jag inte kommer på att jag ska ”möta våren i G” i år. Förra gången jag provade det, blev det snöstorm – i G, inte hemma… 🙄

Kommentarer är stängda.