Allmänt

Frisk

Jag har precis pratat med min doktor, han som tog bort vårtan. Den skickades in för analys, och det var inget annat än en vårta. Enda risken med den vårtan är att den möjligen kan komma tillbaka, beroende på hur djupt roten satt – men det är en baggis. Nu är jag friskförklarad! 😆

En ny medarbetare – inte på min avdelning – var in och bekantade sig med mig idag, för vi kommer att ha en hel del med varandra att göra. Jag har noggrannt förklarat att jag må vara på jobbet, men är inte kontaktbar före kaffet. Det gäller att hålla dem i korta tyglar redan från början. :mrgreen:

Jag försöker få ihop min IKEA-lista, med allt jag kommer på att jag ska kolla på ”när jag ändå far dit”. Visst vet jag hur det kommer att sluta: jag köper allt jag ”bara” skulle kolla på, kommer hem och inser att jag inte behöver det, alternativt måste köpa fler grejer för att det ska passa in… 🙄

Dessutom ska jag shoppa i andra affärer också, bl a måste jag på Rusta och se om det finns kvar någon fågelmatare (en modell som inte finns på deras sida, men i reklambladet). Några deodoranter ska jag också köpa, och de har visst halva priset på smycken… 😉

[tags]vårta, medarbetare, IKEA, Rusta[/tags]