Allmänt, Foto

Lampor

Lampa 1 före

Lampa 1 före…

Lampa 1 efter

…och efter

Lampa 2 före

Lampa 2 före…

Lampa 2 efter

…och efter

I det gråmulna tråkvädret idag har jag uppdaterat taklamporna i vardagsrummet. De är äkta 70-tal, med flätade skärmar (den ena har t o m brun sladd och brunt fäste mot taket), men nu med stooora glödlampor för en trevligare belysning.

Annars dejtar jag Herr Tvättmask med viss oregelbundenhet under dagen, förutom att jag lever i symbios med TV:n & soffan. En riktig latdag, som dessutom är en timme längre än vanliga söndagar! 🙂 Jag har ställt om de flesta klockorna, men har ett par stycken kvar (den icke-ringande väckaren bredvid sängen, som står kvar för att endast visa tiden, och klockan i bilen). Om jag inte glömt någon annan… Det lär visa sig.

Den snö som kom i fredags har regnat bort redan igår. Enda spåret efter det snöfallet är de yttepyttesmå drivorna av skottad snö som ligger vid kanten av grannarnas gårdar. Ja, de grannar som var hemma och hade tid att skotta snö, alltså.

Det finns ännu kvar saker att tömma upp från shoppingen förra lördagen, men det är mest tråkgrejer. Om jag dammsuger någon dag kanske ni får se före- och efterfoton på hur soffgruppen ser ut med den nya mattan. Lite nya kuddar, kuddöverdrag och filtar kan också dyka upp på bild. Inget omvälvande (läs: inga nya soffor*).

[tags]lampor, glödlampor, klockor, vintertid, shopping[/tags]

*) De soffor jag tidigare spanat in på IKEA:s hemsida, var inte alls så snygga som jag föreställt mig i verkligheten. Men det finns fler ställen att spana in soffor på. Jag har inte bråttom.