Allmänt, Foto

Blåst

Jag inbillade mig att dagen skulle bli lugn, i betydelsen ”oblåsig”, men ack vad jag bedrog mig. Det blåser bara mer och mer ju längre dagen går. Nu har det börjat skymma, men blåsten verkar inte ge med sig. Annars brukar det ju lugna ner sig med blåsten framåt kvällen.

atervinning

Jag har skjutit upp det hela dagen, men måste försöka få ut återvinningen i bilen så jag kan köra bort allt skräpet. Mest beroende på att jag ställt det mitt i hallen, just för att skräpet ska vara ordentligt ivägen så jag tar bort det idag. Bara jag kommer igång, går det bra. Jag ”ska bara” först… 😉

  • Är det någon av er som ser serien ”Shetland” på SVT? Den bygger på Ann Cleeves böcker om kommissarie Jimmy Perez, och är – som så många andra BBC-serier – mycket väl värd att titta på.
  • Jag har också börjat se ”True detective”, amerikansk deckarserie på SVT, och Den Är Så Bra! Matthew McConaughey och Woody Harrelson gör lysande personporträtt av två detektiver, både då och 30 år senare. (Den måste ses, jag förklarar så dåligt.)

Jo, jag vet, det här var bara ett försök att skjuta upp återvinningen ännu en stund. Visst var jag lätt att genomskåda? (Och nämn inte tvätten, den har jag inte rört under hela helgen.)

[tags]blåst, återvinning, Shetland, True Detective[/tags]