Allmänt, Foto

Vårmåndag

gron-skal

Blötsnöslask. Vårväder. Måndag. Se där, allt klaffar! 😉

Jag har uppdaterat soffbordet med en snygg vårgrön skål att samla fjärrkontroller, och annat smått & gott, i. Nya mattan är på plats, med hjälp av en kompis som var förbi igår.  Lunch-middag-lunch vilar i burkar i kylen, så jag behöver inte handla förrän imorgon. Diskmasken är körd och handdisken är fixad.

Veckans matsedel är inte gjord. Jag är lite i valet och kvalet; ska jag äta mina restburkar till middag tre dagar i rad istället för att låta två bli lunch? Det finns annat jag kan äta till lunch, ifall jag gör på det viset. Någon annan matplanering för veckan har jag inte hunnit med, då jag bara funderar på vilka rätter som ska ätas under påsken… 🙄

Hela förmiddagen gick åt till ett möte – ett roligt och inspirerande möte, som samtidigt sätter hård press på oss inblandade. Allt ska var klart till den 15 april, så nu kör vi så det ryker! Jag ska bara kolla upp en sak och maila ut till de inblandade (en fråga jag inte kunde besvara på rak arm) innan jag sätter igång med det jag själv behöver göra.

[tags]måndag, uppdatering, fixarhelg, matsedel, planering, möte, tidspress[/tags]