Allmänt

Väderknä

Jag tror jag har drabbats av ett väderknä. 😯

Mitt högra knä* värker som sjutton när vädret håller på att bli kallare. Vi har haft några dagar med plusgrader och snöblandat regnslask, men idag har det blivit kallare.

Det är inte många kallgrader det rör sig om, knappt ens så slasket fryser, men igår kväll värkte knät så jag knappt kunde gå!?! Jag kan kanske bli väderspågumma i framtiden? Bäst jag ringer SMHI! 😉

Det här har jag råkat ut för en gång tidigare, då A var hos mig. Helt plötsligt fick jag svinont i knät, utan någon som helst anledning, men nästa dag var värken borta. Och det hade blivit minusgrader utomhus. Hupp!**

[tags]väderomslag, värk, knä, minusgrader[/tags]

*) Det är höger knä som är mitt ”onda” knä efter en skada för många år sedan. Jag brukar ha problem med det ibland – t ex är det alltid det knät som är orsaken till att jag får ta fram kryckan, de gånger den behövs.

**) Det är ålderdomen som kommer smygande, sakta men säkert. Det är bara gamlingar som känner av vädret i lederna. Jodå, det är sant! Fråga mina ungar! 😉