Allmänt

Ingen inspiration

Jag har ingen som helst inspiration till matsedel den här veckan, heller. 🙄 Snodde ihop ett förslag i alla fall, men sedan beror det på vad jag får tag i när jag handlar – OM jag handlar idag. Beror på om jag får tillbaka bilen, så jag kan lasta varor i den.

Jag har lite vaga funderingar på att koka ett paket (stora vita) bönor, som sedan kan användas i grytor/ soppor/ som tillbehör. Problemet är bara att jag jämt glömmer att ta fram och lägga dem i blöt. De ska först blötläggas ett antal timmar och sedan kokas 1,5 timme, så det är något jag måste göra ”utanför” den ordinarie matlagningen. När de väl är kokta, går de att lagra i kylen och använda till vad som helst.

Viktnedgången? Jodå, den fortsätter – fast jag fuskade mig igenom hela förra veckan… Visserligen tappade jag bara ett par hekto, men ändå! 😆 Förra veckans alla semlor kunde ha satt värre spår. Den här veckan kör jag strikt 5:2 igen.

[tags]matsedel, stora vita bönor, 5:2[/tags]