Allmänt, Foto

Nämen vad f*n?!?

2015-12-01 07.33.19I morse straffade synden latheten sig själv. Jag körde ut bilen ur garaget och ut på den oplogade gatan, samtidigt som jag tyckte det var väldigt svårt att styra när det var så oplogat. Efter en liten bit gick det upp för mig att det kanske inte var föret det var fel på…

Stannade och kollade – och jajamensan, det var punka på höger fram! Som tur var hade jag nära till OK, så jag rullade bara dit och lämnade över nyckeln. De får åtgärda problemet under dagen.

Nu är frågan var punkan kommer ifrån. Bilen har stått orörd i garaget hela helgen.

  • Tidigare har det påståtts på FB att slumpvisa bilar på Konsum- respektive ICA-parkeringarna fått däck sönderskurna. Jag lämnade min bil på Konsums parkering i fredags, då vi hade after work samkväm, för jag skulle handla innan jag åkte hem.
  • En annan teori är att jag prickat någon av de höga trottoarkanterna under all den oplogade snön, så däcket har lossnat. När man har slanglösa däck kan tydligen det hända, enligt en av datagrabbarna, som (kanske) förstår sig lite mer på bilar än vad jag gör…

Det ska bli intressant att höra vad som hänt med däcket när jag hämtar bilen.

UPDATE
Det var – tyvärr – det första alternativet. Däcket var sönderskuret på sidan, så det kan inte vara t ex en trasig glasflaska under snön eller så.

[tags]punktering, oplogat, vinter, måndag[/tags]