Allmänt, Foto, Katter

Den vita skiten

2016-02-14 17.28.27Det har snöat. Och så har det snöat. Sen kom det mer snö. Och lite till. Sedan i fredags har det kommit 30-40 cm snö, och jag tycker verkligen det räcker nu. Jag har alldeles för stor gård för att det ska vara roligt att skotta snö, men det är bara att bita ihop.

Visst, det hör till ovanligheterna att jag skottar allt själv – A brukar komma och hjälpa mig. Igår, t ex, kom han förbi när jag precis börjat, så jag slapp lite lindrigare undan. Idag har han däremot hållit sig borta, men jag fick bort snön ändå.

2016-02-14 19.10.42Planen var att jag skulle betala en räkning när jag kom in igen och ändå slog igång datorn för att blogga – eller om det var tvärtom 😉 – men räkningen blev ockuperad av en katt. Madamen blev helt plötsligt väldigt kelsjuk.

Jag har roat mig idag med att se de fem avsnitt av Shetland som jag spelat in tidigare, men nu måste jag vänta ända till fredag innan jag får se det spännande slutet! Varför jag såg så många avsnitt istället för att skotta snö? Jag väntade på att det skulle sluta snöa. Men det gjorde det inte. Till slut var jag tvungen att gå ut och skotta, för att alls kunna ta mig från gården imorgon. (Det snöar fortfarande.)

Igår var jag ännu enformigare. Snön vräkte ner även då, så jag såg Law & order: Criminal intent istället – en massa inspelade avsnitt! Det bästa med att spela in den serien är att den dels går mitt i natten, dels kan jag spola förbi reklamen. (Jag ser nu att serien heter I lagens namn: Brottslig synvinkel i programtablån, men jag använder originalnamnet.)

Mellan avsnitten har jag bytt tvätt i maskinen. The never ending story of my life. Vilken vecka som helst kommer jag att vika tvätten också! Kanske. 😉

[tags]skotta snö, vinter, kelsjuk katt, Shetland, Law & order: Criminal intent[/tags]