Allmänt, YouTube

Eftertraktad

Av någon outgrundlig anledning glömmer jag jämt att ta med min kalender till diverse möten, så jag får ett spännande ögonblick när jag kommer tillbaka till kontoret och ska se om nästa möte krockar med något annat…

Vissa dagar är som förgjorda. Förra året (eller vilket år det nu var) prickades massor av möten in på samma dag och tid! Alla ville träffa mig precis DEN dagen (minns inte vilket datum, men vi kan säga som exempel 29 september) – och almanackan gapade tom dagarna före och efter?!?

I morse hamnade jag på ett snabbt möte – med kort varsel – som jag glömde ta med almanackan till. Nästa möte spikades, men som tur var hade jag inget annat precis då när jag kollade kalendern efteråt. Det kan förstås bero på att mötet lades kl 08:00 – jag har ju knappt hunnit till jobbet då, och brukar verkligen inte gå på möten den tiden.

Ikväll blir det after work samkväm med jobbet, då vi blir bjudna på thaimiddag. Jag var inte först med att anmäla mig den här gången, men jag brukar hamna bland fem-i-topp. 😉

Vädret? Blåst och snö. Det snöar vågrätt. Perfekt väder för en hemmahelg, även om jag hade lite vaga planer om annat. Jag får köra lite vardagsmotion med snöskyffeln istället, men inte förrän imorgon. Visserligen ser det ut som att det ska fortsätta att snöa hela helgen, men jag ids inte börja skotta ikväll.

Jag har ju hela helgen på mig… 😉

[tags]kalender, almanacka, möten, after work, snö, Lotto[/tags]