Allmänt, Foto

Oreda

wpid-20140127_105423.jpgJag möttes av oreda på skrivbordet när jag kom till jobbet.

Ja, inte på det fysiska skrivbordet – där vet jag exakt vad jag har och var jag har det – utan på datorns skrivbord. Det blir så varenda gång något av programmen vi arbetar med ominstalleras eller uppgraderas av IT-folket.

Då slås flera av mina andra program ut och måste ominstalleras, annars har jag bara ”tomma” ikoner som inte leder någonstans. Det har hänt ett antal gånger, senast förra veckan, så jag har sparat några av favoritprogrammen på min ”egen” hårddisk, för snabb ominstallation.

wpid-20130228_123914.jpgDagens väder är blötsnö, runt noll grader, blöta och mosiga gator & vägar. Den som har provat säger att sparkföret är fantastiskt, själv tog jag bilen till jobbet. Som vanligt.

Den här veckan går det inte bra med dieten. Jag skyller det på semlorna, men jag styr ju själv vad jag äter – och inte. Idag har jag inte bestämt mig än, om det ska vara dietdag eller inte. Jag äter ju aldrig frukost, så jag har fram till lunch att bestämma mig.

[tags]oreda, skrivbord, program, sparkföre, diet[/tags]

4 kommentarer på “Oreda”

 1. Jag vet att jag är lite tjatig, men eftersom jag själv har problem med vikten, men faktiskt börjat lyckas nu så har jag lite koll. Ett tips är att skaffa en fin liten anteckningsbok (för mig är det i alla fall viktigt att den är fin☺) och i den skriva ner allting du äter. Inte kalorier eller så bara skriva ner det. Det får en att tänka mer på vad man äter eftersom man vet att man måste skriva ner det. Det är dock viktigt att inte fuska genom att låta bli att skriva mer allt. Det är ju bara sig själv man lurar.

  1. Det är bra att du puffar mig åt rätt håll! 🙂

   Anteckningsböcker har jag pippi på, precis som pennor, så det är inget problem med skrivmaterialet. Det är bara lusten och inspirationen som fattas den här veckan… Men jag vet att det lönar sig att streta vidare när det går tungt i uppförsbacken.

 2. Men vad gör din IT-avdelning för spök.

  Visserligen har jag själv haft samma problem under hösten vid två tillfällen. Men då har det gällt jättestora omflyttningar av allt från en server till en annan och inte ens då försvann något. Allt kom tillbaka av sig själv.

  Uppdateringar görs ständigt och det är oftast omärkligt på nätterna.

  Du får ta och ta fram rottingen.

  1. Jag tror mer på mutor, typ hembakta bullar, etc. Man ska hålla sig på god fot med IT-gänget! 😉

Kommentarer är stängda.