Allmänt, Foto

Restnotering

2016-02-10 07.28.28Det finns restsemlor kvar från igår i jobbets personalkyl, men inga av de supergoda från caféet. Ja, ja. I brist på bröd får man äta limpa, d v s de där semlorna går nog åt idag ändå.

2016-02-10 07.47.07Dagens väder är varmt och disigt. Jämför den här utsikten med hur den brukar se ut:

2016-02-03 07.59.31Vädret har varit blött och slaskigt, med både regn, flera plusgrader och blötsnö ett par dagar. I morse var det +0,8 grader på termometern hemma, så det verkar dra sig mot kallare temperatur igen. Då blir det halt istället – och jag har inte hunnit bygga någon snögubbe! 😯

Planen var att bygga en Olof (från ”Frost”) tills B med familj kommer hit nästa gång, om ett par veckor, och snögubbar kan bara byggas när det är kramsnö. Få se om det är möjligt ikväll! (Note to self: glöm inte köpa morötter!)

Jag har ingen matsedel den här veckan. Annars brukar jag använda veckans reklamblad för inspiration, men den här veckan kände jag bara blaha-blaha. Köpte en förpackning varm korv och lite pålägg, jag klarar mig genom veckan med det. 🙄

[tags]semlor, väder, snögubbe, matsedel[/tags]