Allmänt, Foto

Håhå jaja

2016-02-23 13.54.11Vad ska jag hitta på för bus idag, då? 😉

Dagens största plåga är en vagel i högra övre ögonlocket. Den har väckt mig i natt: värkt, pulserat, svällt upp, så nu ser jag ut som att jag fått en blåtira på högerögat.

När jag ändå inte kunde sova, passade jag på att plocka ur och i diskmasken, handdiska lite grann, tömma och skura kattlådan, putsa upp badrummet en aning, släppa ut och in madamen (hon var JÄTTEnödig, hann knappt från bron), klia katt x 2, och se en massa TV…

Jag lånade ett par e-böcker från bibblo under helgen, och håller på med den första av dem. Den ingår i en serie som jag följer lite smått sedan tidigare, även om jag inte precis längtar efter nästa bok i serien. Lite mera sånt-jag-läser-när-jag-inte-har-annat-läsning.

När jag kör bil brukar jag lyssna på ljudböcker. Det är så avkopplande och hjälper mig fördriva tiden under de långa sträckor jag sitter ensam i bilen. Till exempel, om jag ska till IKEA, så har jag ca 7½ mil innan jag plockar på syrran – och sedan har jag lika lång bit när jag släppt av henne. Då är en bok bra att ha, eftersom det alltid är något jag INTE vill lyssna på, på radion.

Nu, när det är vinterföre, är jag inte lika mycket ute på vägarna som under sommaren. Därför går det lite trögt med ljudböckerna just nu. Jag har en eller två nya böcker som väntar på att jag ska börja med dem, men jag har annat jag ska lyssna färdigt på först.

[tags]vagel, nattarbete, De underkända, Hans Rosenfeldt, Michael Hjorth, ljudböcker, Norrlandspodden[/tags]