Allmänt, Foto

Nya glasögon

Idag var jag till L och hämtade mina nya glasögon. Jag körde bitvis genom regn- och åskskurar, men väl framme i staden var det uppehåll, och verkade inte ha regnat något.

20160803_102635Först stannade jag till på Max för att äta lunch. Jag stylade inte matbrickan, men det var gott ändå! 😉

Så vidare in till affärsstråket, där jag först hämtade glasögonen och sedan snabbt slank in på Lush för att köpa ett par badbomber. Även om jag inte har något badkar, gillar jag dofterna, och använder badbomberna som ”doftgranar” i badrummet istället.

20160803_143040Jag hann förbi till B, som bakade rabarberpaj med lille J medan lille E sov sin middagslur, innan jag styrde hemåt. Självklart stannade jag och åt även på vägen hem. 😉 Allt för att slippa laga middag – och de har fantastiskt god mat!

20160803_200309Glasögonen, då? Ja, de ser ut så här. Nu syns det inte så bra på fotot, men det ser ut som flätningar på skalmarna.

Glasögonen är lättare än de jag tidigare hade, och framför allt ser jag mycket bättre. Jag kan läsa det jag håller i handen och ser ändå bra på långt håll. Lite suddigare att läsa på datorskärmen, men det har jag ju sedan tidigare ett annat par glasögon för.

[tags]regn, åska, glasögon, Smarteyes, hamburgare, Max, vägkrog, Roady, badbomb, Lush[/tags]