Allmänt

Återblick

Gårdagen blev 1½ timme övertid, innan jag sorterat allt färdigt. Eller ”allt” är fel ord, men det viktigaste blev sorterat. Nu har jag bara resten kvar, men – som vanligt – finns det viktigare saker som springer förbi sorteringen. 🙄

Men jag ska ändå inte klaga. Det finns de som har det betydligt sämre ställt. Jag har ju faktiskt ett jobb, äger mitt boende, har en hyfsad bil (inte ny, men den behöver inte repareras), och så har jag underbara barn och barnbarn! Det räcker långt för mig!

Kvällens planer är att handla efter jobbet och försöka ta mig in i huset utan att ramla omkull på den isiga gården. Under natten har det blivit ett par kallgrader igen, så nu har allt som smälte igår frusit på. Det var ett äventyr att ta mig till bilen i morse! 😳

[tags]övertid, nöjd, halka[/tags]