Allmänt, Foto

Det börjar likna vår

Jag tog en snabb bild av vårens framfart på gården igår när jag kom från jobbet. Under natten har det varit plusgrader – igen! – så ännu lite mera har tinat bort.

I morse kom Schenkers exceptionellt morgontidige kille – just när jag var på toa, han prickar alltid in att komma precis då – och störde friden hämtade min gamla altandörr, som ska i retur till firman. Vi släpade gemensamt ut dörren från garaget, där den väntat på hämtning, så nu är jag av med den.

Den där utrensningen jag skulle göra igår har inte riktigt kommit igång än, men den blir av. Vilken dag som helst… Enda gnisslet i maskineriet är att jag därför inte kan köra mina gamla grejer till Återvinningen idag, då det endast är torsdagar de har lite längre öppet så jag hinner dit. Nåja, jag hinner samla ihop mer och ta det nästa torsdag. Eller någon annan torsdag. 🙄

Direkt på morgonen på jobbet sprang jag på nästa bekymmer, redan innan morgonkaffet. *gaahhh* Jag lägger det åt sidan tills jag hunnit få upp koffeinhalten i blodet, då jag har kvar bekymmer sedan igår att ta itu med först. Förbannade vare de som inte svarar i sina jäkla mobiler fast de säger sig ha brådskande ärenden! Jag har ringt flera gånger till en person, som inte ens har mobilsvar så jag kan lämna ett meddelande. Irriterande, minst sagt, då personen tidigare har ringt både förra och den här veckan för att ”det är så bråttom”. Jaha?!? 👿

(Kaffe, jag behöver kaffe!)

[tags]snömältning, altandörr, utrensning, återvinning, torsdag, brådskande[/tags]