Allmänt

Färdigkursad

Förra veckan var vi på kurs en hel dag, och fick inte ens fika. Lunchen fick vi bekosta själva (jag åkte hem och åt, istället för att köa med de andra på den lokala pizzerian).

Idag hade vi halvdagskurs, med fika före och bjudlunch efter. Jag begriper ingenting, men det kanske jag inte ska göra heller? När kan man räkna med att bli bjuden på fika/mat, egentligen? Förvirringen är total.

Idag hade vi genomgångar, med grupparbeten efteråt, jämfört med förra veckan då det bara var lyssna som gällde. Det var intressant och väldigt roligt, speciellt som vi blandades i olika grupper så det inte bara var ”de gamla vanliga” att diskutera med.

Nu väntar jag bara på att få veta resultatet, om något utkristalliserade sig ur de allmänna diskussionstrådarna. Ja, inte bara jag, utan alla som var med vill ju veta hur det gick! Vi lär få vänta till efter semestrarna är över och förbi, men det kommer.

[tags]kurs, mat, grupparbeten, diskussioner[/tags]