Allmänt

Ett par snabbisar

Fönsterkillen var en riktig snabbis igår. Jag kom hem och släppte in honom medan jag tog en rök på bron. När jag rökt färdigt och kom in, mötte jag honom i hallen – då var han klar! 😯 Jag hann inte ens sätta på kaffet!

Nyss fick jag ett SMS om att mitt paket finns att hämta på affären! Jag bläddrade igenom Ellos utbud av sommarklänningar (och beställde några stycken) under helgen, så det gick väldigt snabbt att få paketet den här gången. Det är väl för att jag inte har bråttom med just de kläderna. Har inte ens hängt undan vinterjackan än, då kylan bara fortsätter och fortsätter och fortsätter.

I år prickar jag in att fylla år på Mors Dag, och på min födelsedag brukar häggen stå i blom. Jag säger bara; häggen får allt sätta fart om den ens ska hinna få gröna blad till min födelsedag! Blomningen är nog bara att glömma den här gången – men kanske till skolavslutningen (runt 12 juni ungefär, jag vet inte exakt eftersom jag inte har några egna skolbarn)? 😉

Angående växter; jag har insett att den nedsågade syrenen vid altanen aldrig kommer att växa upp igen. Den är verkligen stendöd den här gången. (Jag lät kapa ner syrenen för att förnya den, för många år sedan, men då kom den upp igen utan problem.) Jag har lite vaga planer om att istället plantera rosenbuskar runt altanen, men de planerna kan snabbt ändras.

UPDATE
Jag provade faktiskt de nyanlända klänningarna igår kväll, och de passade bra, allihop! 🙂

[tags]snabbis, postorder, Ellos, Mors Dag, häggblomning, syren[/tags]

2 kommentarer på “Ett par snabbisar”

  1. Vi har många syrener i väg trädgård och jag har märkt att emellanåt så bara stendör en buske.

    1. Aha! Då kanske det inte berodde på nedkapningen! Död är den, i vilket fall som helst.

Kommentarer är stängda.