Allmänt, Foto

Sju

Torsdag idag, vilket innebär att Återvinningen har längre öppet ikväll. Läge att rensa köket, alltså, för att kunna köra undan allt jag samlat. Det har inte blivit gjort än, för jag ”ska bara” först – och så blir det inte gjort. Nu är det så att marknadsveckan är nästa vecka, och jag tänkte röja lite innan den kör igång.

Mina duschdraperier sitter nu fast både upptill och nedtill, och blåser inte längre in över altanbordet. Jag visste väl att jag någon gång skulle få användning för de gamla gardinringarna jag sparat! Ett par (korta) spännband senare satt draperierna på plats.

Idag har jag på mig ett Fynd jag gjorde i påsarna med ren tvätt som samlats i sovrummet: en klänning MED FICKOR! Det är sällsynt att klänningar/ kjolar har fickor, vilket gör sommaren mycket besvärligare för mig. Om jag inte har jacka/ kofta på mig, får jag oftast bära allt i händerna vid fikarasterna (då jag inte ids dra med mig hela handväskan): cigg, tändare, nycklar, kaffemugg, vattenmugg… Jag har för få händer, helt enkelt.

På tal om handväskor, så borde jag byta till en ”sommarväska” nu. Frågan är om jag ska ta den söta flätade med prickigt foder (shoppad i USA) som alla dreglar över, eller om jag ska ta den röda halvstora (shoppad i Finland) som har mer plats för mina vardagsgrejer?

UPDATE
Vädret, jag glömde ju vädret! 😉 Grått, men uppehåll. Ganska kallt (ca 14 grader) i natt, men inte för kallt utomhus. Det kan bli sol framåt dagen, vi får se.

[tags]rensa i röran, gardinringar, spännband, klänning, fickor, handväskor[/tags]