Allmänt, Foto

Fredag

Så här tjusigt såg det ut där vi var igår, i ”gammelhuset” på en bondgård. Det var ännu finare inomhus, men där kom jag inte ihåg att fota. Vi har gått igenom en del saker som behövde gås igenom innan semestrarna drar igång.

Problemet var att jag var inne på att det var fredag redan igår, så det gick tungt att stiga upp i morse. 😳 Min kompis K kom förbi igår kväll, dels för att försenat gratta mig på födelsedagen, dels för att beklaga sorgen. Vi drack kaffe medan vi delade minnen av H, och av K:s syster som också gått bort i cancer för några år sedan. Fuck cancer! 🙁

Tydligen är det skolavslutning idag. Jag har noll koll, då jag inte har några egna skolbarn att hålla reda på. Det är faktiskt både (hyfsat) varmt och soligt idag, så det finns hopp inför den kommande helgen! Inte nu för att jag vill ha jättevarmt, men jag behöver torkväder utomhus.