Allmänt, Foto

Planer

Den här helgen har jag inga speciella planer: tvätta-städa-diska – och eventuellt laga mat. Jag äter ofta ute under helgerna, speciellt när jag kommit igång med matlagningen under veckorna igen. Idag blir det grillkorv med bröd till middag, men sedan kan det bli hemgjord pizza. Eller köttgryta av något slag. Eller yoghurt och smörgås. 😉

Ursäkta den suddiga bilden, men fatta hur svårt det är att få både handen och örhänget att vara stilla samtidigt.

Idag har jag, för första gången på länge, tagit på mig örhängen. Även om de har äkta guld i krokarna, tycker jag det kliar en aning i örsnibbarna – men det är väl för att jag inte är van. Jag är lite av en periodare med örhängen och/ eller andra smycken. Ibland kan jag ha hur mycket och hur vräkigt som helst, sedan kommer perioder då jag inte alls ids använda smycken.

Under sommaren, rättare sagt under semestern, använder jag inga smycken alls. Nu är semestern sedan länge förbi, och det är bara att bita i det sura äpplet och inse att sommaren också är över. Dags att plocka fram smyckeskrinet, alltså! 😉