Allmänt

Omodern

Det är så typiskt mig. Lagom tills det börjar bli omodernt, har jag kommit på att jag vill ha nätkorgar till köket. Lite shabby chic, med franska lantköksvibbar. (So. Not. Me. Förstår inte var jag fått det ifrån?)

Gärna tre stycken, i olika storlekar, så jag kan visa upp mina förråd *host* av lök, vitlök och ägg. Så där trevligt placerade på köksbänken………. eller vänta lite. Då hamnar de ju i stekande solsken, de dagar solen visar sig. Det hjälper inte att fönstret är grymt oputsat, solen steker det jag har på bänken i alla fall.

Jamen, jag kan ju hänga korgarna på väggen istället! Fast det är svårt då alla väggar är täckta av antingen skåp, fönster eller dörrar. Eller slås emot av dörrar. Hmmm. Jag, som har problem med att ens få plats för ett nyckelskåp i köket, inser att jag kan ha kommit på ett nytt problem. Får nog skjuta de där nätkorgsplanerna åt sidan så länge. Jag behöver inte frivilligt skapa nya problem, utöver de ofrivilliga som ramlar över mig då och då.

(Värt att notera: det är helt klart ett i-landsproblem, precis som alla mina andra problem. De är inte ens värda att kallas problem – annat än för mig, då. Rena lyxproblem, t ex hur jag ska få in all ren tvätt i garderoberna, som är fulla med ingenting-att-ha-på-mig, eller lyxen att gå runt i en affär full med mat och inte hitta någonting att äta.)