Allmänt, Foto

Snopet

Jag hade ju ”ansträngt” mig för att hitta på rätter som jag vet A gillar (läs: baconbiffar – vem gillar inte bacon? 😉 ) i matsedeln, och så blir ungen sjuk?!? Ja, ja. Jag kan äta baconbiffar utan honom. För övrigt blev det inte biffar, utan låda istället: jag tryckte ut köttfärsen i en ugnsform och lade bacon ovanpå. Snabbare än vanligt! 😉

Idag ska jag laga en ännu lådigare middag, tänkte trycka ner både kyckling och tillbehör i samma ugnsform. Det är förstås ett Jamie Oliver-recept jag ska modifiera eftersom jag inte fått tag i alla ingredienser. Som vanligt.

Det är liiiite irriterande att han jämt har t ex någon kryddblandning ”som går att köpa i alla affärer” eller ”i välsorterade affärer”. Jag skulle gärna vilja veta vad jag kan ersätta den med, då allt inte är så himla lätt att få tag i, speciellt inte på en liten ort i Norrlands inland.

Han köper även fisk hos fiskhandlaren och kött hos slaktaren: jo, tjena. Butikspackat eller djupfryst är vad som gäller hos mig. Nå, det går att byta ut en del saker – jag får prova mig fram. Om inte annat så är han väldigt inspirerande för mig, som sitter fast i matlagningsträsket med ett fåtal favoriträtter sedan många år. 🙂

Idag har jag piffat upp mig lite grann, tog den nya rosa skjortan jag köpte under sommaren. Använder den oknäppt, med ett vitt linne under.

Just DEN rosa skjortan är det.

2 kommentarer på “Snopet”

    1. Definitivt! Det är ju bara 25 mil härifrån, så det är för långt att åka förbi, men onlinekryddor har jag aldrig tänkt på. Tack för tipset! 🙂

Kommentarer är stängda.