Allmänt

Guld och gula skogar

Hösten har kommit, precis som lönen! 😉 Jag kommer – som vanligt – inte att sätta sprätt på några större mängder pengar just idag, även om jag skulle behöva handla efter jobbet. Det är en liten höstmarknad* här under helgen men jag kommer nog inte att gå på den. Jag har inte gått på någon marknad, varken sommar- eller höstmodellen, på flera år och tror inte jag kommer att bryta den vanan just den här gången.

A sov över igår, till idag, då han hade sen kväll respektive tidig morgon på jobbet. Eftersom jag ändå skulle till ICA för att hämta ett paket, passade jag på att akuthandla lite grann. Bara ytterst lite, eftersom jag inte handlar på ICA i vanliga fall: jag hittar ju ingenting där! 🙄 Jag vet inte hur många varv jag sprang runt mellan hyllorna innan jag fått ihop det Absolut Mest Nödvändiga. Som en liten tröst så kom jag i alla fall ihåg att ta ut paketet. Det har funnits tillfällen då jag glömt det, så jag fått åka dit en extra gång… 😳

Jag fick frågan om vilken tidpunkt och dag som passar bäst för att spåna fram idéer till webbsidan. Tanken är att vi ska kunna samlas i liten grupp och bolla idéer och förslag med varandra, för att sedan föra över våra önskemål till R (en utomstående) som ska utföra dem. Jag är lite putt att vi inte får utföra ändringarna själva (läs: att jag får göra dem) då det skulle gå snabbt att fixa till vissa saker.

___________________________________________**

*) Höstmarknaden är så liten att den inte ens kallas ”marknad” längre, numera heter den ”dagarna”. Utbudet (antalet knallar) har minskat betydligt sedan den drog igång, så utomhusstånden finns inte kvar. Alla står inomhus, i Folkets Hus och sporthallen, för att slippa kyla och regn.

**) Jag vet inte vad som hänt med WP, helt plötsligt går det inte att lägga in en ”diskret” rand mellan texten och ev stjärnor längre? Den här har jag fått manipulera själv för att få som jag vill.