Allmänt, Foto

Söndag

Jag har njutit av sovmorgon både igår och idag. Dessutom har jag nu även slagit av alarmet på mobilen, så jag slipper höra den dra igång kl 05:30 imorgon (och resten av veckan).

Igår hade jag en utrensning i köket och hittade mögellukten! Den är nu åtgärdad (någon hade slarvat med ursköljning av burk innan den lades i återvinningen) och jag sorterade även det som – av gammal vana – hamnat under diskbänken till rätt behållare. De är nu fulla, men jag orkade inte köra dem till tömning igår. Det sparade jag till idag.

Planerna för idag är ännu mer vaga än de för gårdagen 😉 men jag ska nog försöka byta box till TV:n. Jag har – efter många år hos Canal Digital – bytt till Viasat. (Det var det paketet jag hämtade på torsdag.) Först ska jag dock se de inspelningar jag inte hunnit med, innan jag plockar bort den gamla boxen.

UPDATE

Jag har passat på att betala räkningarna också, innan jag försöker få igång mitt nya internet. Ja, jag tog inte bara TV via Viasat, utan även internet. Jag har nu hela veckan på mig att försöka få det att funka…