Allmänt, Foto

Lite snopet

Jag hämtade mitt paket igår, med planen att hänga upp och visa bild på de (få) vanliga plagg jag beställt, tillsammans med leggings och underkläder. Döm om min förvåning när det bara var just leggings och underkläder i paketet?!? På orderlistan stod det att de övriga plaggen kommer i en separat försändelse. Hupp! 😳

Ni får istället en bild på det härliga fika jag klämde i mig under lunchen, tillsammans med B och K, som var en snabb sväng på besök. Längst fram är Budapestrulle, i bakgrunden wienerbröd och prinsesstårta. Vi delade ”bytena” mellan oss, för alla ville smaka på allt. 🙂

På kvällen var jag till farbror K och gav honom den glada nyheten att jag tar ledigt på måndag efter lunch, för att följa med honom till optikern. Det är en optikerfirma från K, som tidigare kommit hit varje torsdag, men de har precis slutat med den servicen. Nu får man ta sig till K för att prova syn och välja bågar, så vi ska åka färdtjänstbuss. Det går inte att klämma in farbror K i en vanlig bil, han måste rullas in med rullstol och den spänns fast.

UPDATE
Det blev verkligen en snopen dag idag!

Jag var helt inställd på att vara med i ett onlineseminarium via facket, och skyndade mig igenom morgonfikat för att hinna logga in, kolla att allt fungerade, söka fram hörlurar, o s v. Det enda som saknades var inloggningslänken. Den var förstås inte skickad till min jobbmail, utan till min speciella fackmail (trodde jag) där jag fick logga in och börja söka. Det visade sig att jag glömt att anmäla mig – jag hade bara lagt in det i min kalender. Hupp!

Senare under dagen skulle B (en kollega) och jag boka biljetter + boende vid ett evenemang åt en grupp personer. Det var en lång och omständlig historia och vi har inte lyckats än… Det rör sig om samma evenemang, som går två dagar efter varandra. Folk har anmält intresse, hoppat av, nya har kommit till, hotellrummen var slut ena dagen, men då fanns evenemangsbiljetter kvar, sedan blev det plötsligt tvärtom, jag fick inte boka ojämnt antal biljetter (???), och just nu har vi varken rum eller nöjen bokade. Vi kanske lyckas bättre nästa vecka?