Allmänt

Utmattande

När jag kom hem igår var jag helt utmattad. Jag slapp ändå skjuta rullstolen uppför (och nedför) de ramper som fanns, men det är mentalt utmattande att åka på resa med pigga farbror K. 😉

Tyvärr hjälpte inte besöket hos optikern, annat än att vi fick en liten inblick i vilka fler sorters synhjälpmedel det finns, om/ när synen blir ännu sämre. Nå, då slapp vi välja bågar (han behåller de gamla glasögonen utan ändringar) och besöket var klart på nolltid.

Föret var under all kritik. Snörök, moddiga strängar på vägarna, och till råga på allt hamnade vi först under och sedan bakom plogbilen!!! 😯 På ett ställe kör man under den stora vägen för att ta sig upp i en ”kringla” från en mindre väg, och precis när vi var under körde plogbilen förbi på den övre vägen och sprutade en snödriva över oss! 😆

Mer spännande än så var det inte. Farbror K var glad och nöjd, jag var trött men nöjd, och chaffisen var också nöjd när vi kom tillbaka till boendet. 😉

Dagens väder: snöfallet fortsätter, och min gård är fortfarande oskottad. Liksom min bro och plattorna framför bron. Planen är att slänga middagen i ugnen, och gå ut & skotta bron + plattorna medan maten lagar sig själv ikväll, men ni vet ju hur det brukar gå med mina planer… 🙄

Till gården tänker jag använda samma kille som förra vintern, men jag skulle behöva skotta för hand åtminstone en gång först, så han ser var kanterna är. Inte för att jag har några planteringar, men ändå.