Allmänt

Vilodag

Lördag blev vilodag, efter fredagens After Work. Nej, jag var inte bakis – jag körde ju – men jag är verkligen inte van att vara ute på galej av något som helst slag. Speciellt inte under vintern, då jag brukar vara mer insnöad än annars. 😆

Det var i alla fall en väldigt trevlig kväll! God mat, gott humör och goda vänner – och så vann mitt gäng det oväntat svåra musikquizet! OK, jag ska på en gång meddela att det var helt och hållet M:s förtjänst. Utan henne i laget hade vi stått oss slätt.

Frågorna var kluriga, inte bara ”låtnamn + artist”, utan vilken TV-serie hade det här introt och var utspelades den, i vilken film var den här låten och vem hade huvudrollen, o s v. Jättekul! 😆

A kom förbi en sväng igår. Han hade varit och handlat, stod bredvid sin parkerade bil – och då blev den påkörd! Det blev inte så stor skada, inte så jag såg något genom köksfönstret, men han var upprörd ändå. Det förstår jag, men det var tur han var ute och såg det, annars hade han nog inte märkt något förrän till sommaren då det är dags att tvätta bilen. Det är ju då man upptäcker små skavanker man inte sett tidigare.

Ett hett tips: tvätta inte bilen när det är kallt, om du inte har varmgarage att lämna den i direkt. Vi hade en vikarie på jobbet, importerad från södra delarna av landet, som tvättade bilen och körde direkt hem till hyresrummet i -20 grader. Bildörrarna frös igen, så han fick sparka sig ut från bilen på parkeringen… 🙄 😆 😆 😆