Allmänt

Ojdå

Det är redan mars?!? Jag hade missat det, tills jag såg min kontorsgrannes nya månadsbild på väggalmanackan. Det är inte klokt så fort tiden går! Nu har jag också uppdaterat mina jobbkalendrar.

Dagens väder är -12 grader, ingen nederbörd, ingen blåst att tala om, men däremot ser det ut att klarna upp och vi får nog en klarblå himmel framåt dagen. Det är lagom kallt, behöver inte bli mer än så här, men om det klara vädret håller i sig får vi kallt – åtminstone på nätterna.

Jag har en förskräcklig utstyrsel på mig idag, ni får garanterat inga foton på den. Drabbades av akut ingenting-att-ha-på-mig i morse, och slet fram plagg jag trodde gick att kombinera. Det gjorde de inte, men jag var sen och iddes inte byta om. Om man är färgblind, saknar stilkänsla och förmåga att se mönstrade tyger – då kanske man inte mår så illa av att se mig. 😉

Som ni förstår har jag inte tvättat under helgen. Även om jag gjort det, så hade tvätten hängt blöt på torklinorna, så jag hade ändå inte kunnat använda plaggen. Nå, det är petitesser. Jag ska arkivera idag, och i arkivet kan ingen höra dig skrika… *moahahaha*

Jag handlade i lördags – iddes inte på fredagen – och gjorde en miss. Köpte varm korv, men glömde bröden. Nå, det går att åtgärda under lunchen idag, så jag får varm mat till lunch. Alternativt blir det te & smörgås, vi får se.

UPDATE
Jag delar det här inlägget till två.