Allmänt

Fridfullt

Jag sitter i lugn och ro framför datorn hemma och hör diskmaskens fridfulla surrande. Det kan jag få göra i flera timmar, då jag tryckte på fel knapp och råkade slå igång ”eko”-programmet… Jag tror det tar minst fyra timmar eller något i den stilen, då jag råkat slå igång det förut.

Det var när masken äntligen var installerad och jag skulle prova om den fungerade, och körde den tom första gången. I min enfald trodde jag att ”eko” var ett snabbprogram, och fick vänta halva natten på att masken skulle bli klar. Nå, man lär så länge man lever. 😉

Jag har betalat en räkning åt min jobbarkompis M ikväll, det är därför jag har igång datorn. Han frågade om jag kunde hjälpa honom, då han inte lyckats betala den själv. Han swishade över pengarna åt mig och imorgon (på jobbet) ska jag skriva ut hans kvitto. Det var (av någon anledning) omöjligt för honom att göra betalningen, då det var ett bankkonto, inte ett bankgiro, att betala till.

Jag har tagit min vanliga skönhetssömn framför TV:n under kvällen. Såg faktiskt första huset i ”Escape to the country” men sedan gjorde jag en lång blinkning. 😉 Vaknade mitt i någon skitfilm jag inte orkar engagera mig i, utan tog itu med disken istället.

Efter jobbet var jag och handlade. Passade på att gå på Apoteket också, dels för egna ärenden, dels för att köpa shitloads med värktabletter till jobbet. De tar jämt slut, och vi har varit utan ett tag, men nu är det problemet löst. Det gäller att komma ihåg att köpa flera sorter, för det är alltid någon som inte tål den ena eller andra sorten. Nu har jag bunkrat ibuprofen, paracetamol och acetylsalicylsyra så det ska räcka ett tag.

Jag hamnade på ett möte, med kort varsel, idag. Det mötet var så helt och hållet värdelöst, att jag tyckte synd om stackars J som åkte på att skriva protokoll. Han kom förbi till mig senare, och vi försökte kolla om han fått med allt. Jag är väldigt anti mot sådana möten – det gav inget och det fanns ingen struktur utan samtalet böljade fram och tillbaka utan att någon styrde upp det. *suck*

Visst var själva ämnet viktigt, men jag sade – och har sagt förut – att jag ser ingen rimlig anledning till att försöka styra upp det som inte ens är vår sak att ta hand om. Jag har tidigare haft diskussion med högsta chefen om det, men vi har olika uppfattning där. Självklart gör jag ändå det jag måste göra i jobbet, även om jag är emot ämnet i fråga, men det är under protest.

Från det ena till det andra; jag har ännu inte tömt min gamla dator. Planen var att jag skulle kolla vad jag har i den som behöver installeras/ laddas ner/ bokmärkas i den nya, och sedan pensionera den gamla härken (och flytta över musen till laptopen). Eftersom jag gillar att skjuta upp saker har jag det arbetet fortfarande framför mig – men vilken helg som helst… 😉