Allmänt, Foto

Snabbstart

Direkt jag kom till jobbet, gick jag runt och fyllde på plåster i alla sjukvårdstavlor vi har hängande på varje våning. Dessutom tog jag med värktabletterna och fyllde lådan i köket. Nu är det bara kvar att gå en vända till och fylla på med övrigt förbandsmaterial – det går åt annat än plåster, t ex tvättservetter och småbandage – men det gör jag senare. Nu har jag fått mig morgonkaffe att njuta av i lugn och ro framför datorn, tills det blir dags för den riktiga fikarasten. 😉

Idag är planen enligt matsedeln att göra bönbiffarna jag länge haft på lut. Jag har förstås redan börjat fundera på annat jag kan laga – vet inte varför jag undviker just bönbiffar? Jag har ätit sådana förut och det var gott, men av någon anledning har jag fått för mig att de är besvärliga att göra? De kan inte vara värre än allt annat jag hittar på att laga till middag, bara för att slippa göra dem? 😳

Jag måste söka fram ett nytt anteckningsblock (på jobbet) då det gamla fylldes till sista sidan igår. Ofta har jag flera olika block på gång samtidigt – jobb, fack, webb, övrigt – så de fylls inte så snabbt, beroende på vilket jag använder. Tyvärr har jag använt ”övrigt”-blocket i en massa olika sammanhang den senaste tiden, så det är nu fullt. Återstår att hitta något jag gillar i förrådet, annars kanske jag måste tulla på mitt eget förråd. Jag har ju en trave oanvända anteckningsblock hemma på skrivbordet, för de kan vara bra att ha… 🙄

OK, jag grävde igenom mina högar på skrivbordet och upptäckte att jag hade två nystartade block för ”jobb”. Jag gjorde snabbt en ny etikett att täcka över ordet jag skrivit med svart tusch över framsidan (kuvertet ligger över namnet, även det i svart tusch) så nu har jag ett nytt block för ”övrigt”, ”diverse”, ”whatever” – kalla det vad du vill. Lite jobbanteckningar i början gör inget. 😉