Allmänt

Tiden rinner iväg

Framför allt flextiden…? Jag förstår inte, eller vill inte förstå. 😳 Nå, jag är inte på minus än, så det är ingen fara, men det känns som att jag tillbringar mer och mer tid på jobbet – men flexen går bara bakåt? Det är nog läge att ta ut en eller annan semesterdag.

Bäst att passa på innan vår nya medarbetare dyker upp! 🙂 Ja, det stämmer, vi har fått en ny medarbetare som börjar hos oss om ett par veckor, ungefär! 😆 Med den nya på plats blir det kanske främst jag som får undervisa henne, när M har slutat, så det gäller för mig att hinna ta ledigt innan dess. Hmmm… Få se om och när det skulle passa… *bläddrar i almanackan*

Det är bara att se sanningen i vitögat: jag har inte tid att vara ledig just nu. Kanske senare under våren, om mötescirkusen lugnar ner sig. Nu är jag inbokad på allt möjligt var och varannan dag (som facklig) och ska dessutom hinna med mitt vanliga arbete också, med eller utan ny medarbetare vid sidan om.

Det är sådär när man är populär. 😉

(Att flexen går bakåt är fullt normalt, då jag kommer sent och kanske går sent, MEN klämmer in långlunch nästan varje dag.)