Allmänt, Foto

Onsdag

Det är typ den tredje onsdagen den här veckan, känns det som. Inte för att det är något särskilt med just onsdag, snarare tvärtom. Jag är bara less, i alla fall nu på morgonen.

Mina uppdateringar här kommer oftast på morgnarna, medan hjärnan sakta kommer igång med hjälp av kaffe, kaffe och mer kaffe. Under dagen har jag inte tid, och hemma på kvällen sover jag oftast framför TV:n. 😉

Inte igår, för en gångs skull, då jag istället försökte flytta över musen från den gamla datorn till den nya. Jag behöver väl inte berätta att det inte gick? 😳 Uppenbarligen har det hänt en del på musfronten sedan jag senast investerade *woop woop* så jag ska försöka komma ihåg att slinka förbi datorbutiken idag och köpa en trådlös mus. Visst funkar pekplattan till det mesta, men jag får inte samma precision som med musen.

Jag roade mig med att försöka komma ihåg vilka bokmärken jag har använt senaste året på gamla datorn, lade till några på laptopen – och struntade i andra. Huvudsaken jag får en liten dos Berglins varje vecka! 😆