Allmänt

Samordning

Vi är så samordnade, min kollega M och jag, idag: båda vill gå hem… 😉

Det måste vara gråvädret som gör det. Visserligen är det ljust ute, men inte en endaste liten plutt med blå himmel går att se mellan molnen. Det är ändå plusgrader, det droppar från taken.

Få se om jag någonsin lär mig att dosera vitlök rätt. Bönbiffarna fick en rejäl omgång vitlök igår, men fick knappt någon smak i alla fall. Tyckte jag då, alltså. Idag, när jag värmde dem till lunch, kände jag tydligt av att jag använt lite mycket för mycket vitlök. Det hjälpte inte ens att borsta tänderna! 😳 Herredumilde, jag var tvungen att åka förbi macken och köpa en påse godis för att inte ta kål på folk som kommer förbi i korridoren.

Jag hann förbi till datoraffären också, för att köpa en trådlös mus till laptopen. Återstår bara att få igång den ikväll (eller någon annan kväll), helst till rätt elektronisk manick. Jag vill inte att min mobil börjar flippa ur när någon av juniorerna lånar min dator för att kolla något. Inte för att jag vet om det någonsin har hänt, men man vet ju aldrig. 😆