Allmänt, Foto

Vårväder

I lördags var vädret fantastiskt fint! Solen sken från en klarblå himmel, det droppade från taken och ljumma vindar fläktade lojt. Det var helt klart läge för Årets Första Utelunch på altanen.

Söndag stormade vinden runt knutarna, snöblandat regn vräkte ner hela dagen och solen lyste med sin frånvaro… Det blev ingen utelunch den dagen. Typiskt vårväder, med snabba växlingar från dag till dag.

I morse blev jag hastigt inbjuden till ett möte jag inte alls vill gå på. Försökte med att ”det där är A:s grej” – men tyvärr var A på annan ort idag. Jaha. Det är väl bara att gå på mötet. *suck* Hoppas det är ett kort möte, när jag nu ändå måste gå dit?

Jag har lovat bort mig i annat jobb efter lunch, så jag har lite ont om tid för mitt egentliga jobb idag. För att inte tala om att jag skulle behöva fara på Apoteket och köpa värktabletter till medicinlådan i fikarummet. Alltså, det spelar ingen roll hur mycket jag än köper – de tar alltid slut, de där värktabletterna! Och det är alltid ”fel sort” fast jag köper minst tre olika sorter… (Och ändå tar de alltid slut?!?)

UPDATE
Jag glömde ju ge er dagens väder: soligt och ordentligt varmt! Det droppar inte från taken, det rinner! Redan vid 05:30, när jag steg upp, var det ett par plusgrader utomhus, trots att solen inte var uppe än. Föret längs gator och trottoarer är blött och slaskigt, det bäddar – som vanligt – för översvämning i gatukorsningen i mitt kvarter. Det var mosigt redan under lunchen och blir nog fullständigt sönderkört innan jag kommer hem från jobbet.