Allmänt

Trött

Jag begriper inte varför jag är så trött hela tiden? Det kanske är det som kallas ”vårtrötthet”, då jag – istället för att bli piggare av ljuset som återvänder – blir mer och mer trött ju längre våren går?

Samtidigt är det fantastiskt hur långa dagarna blivit! När min väckare ringer (05:30) är det redan helt ljust ute, och det dröjer innan det skymmer under kvällen. Snart är det dags att ställa om klockan igen, så jag under några dagar försöker komma ihåg 1) om jag ställt om klockan jag tittar på, och 2) åt vilket håll jag ställt den… 🙄 (Jag vet att ”på våren tar man FRAM utemöblerna och på hösten ställer man TILLBAKA dem”.)

2 kommentarer på “Trött”

  1. Jag blir likadan på våren, sitter just nu och försöker jobba, men huvudet är bara inte med. Mamma sa alltid att luften är stark på våren och gör en trött. Mammor brukar väl ha rätt?

    1. Mammor har ofta rätt, och din mamma var klok som kunde uttrycka det på det viset! 🙂

Kommentarer är stängda.