Allmänt

Soligt

Trots att det var riktigt kallt i morse, -15 grader, så skiner solen nu och gör sitt bästa för att värma upp tillvaron för oss frusna människor i norr. 😉

Problemet är att isen (som bildas av den smälta snön) släpper igenom det som sandas ovanpå, och sedan fryser det på igen – det ser alltså ut att vara sandat, men sanden är under isens yta. Skithalt på sina ställen! Jag fick vara riktigt försiktig i morse, då det var ordentligt halt här och där.

För att förmörka det vackra vädret och mitt goda humör, så ringde en riktig kärring och försökte förstöra min dag. Hon ringde mig bara två gånger igår, få se hur många gånger hon hinner ringa idag… *mutter mutter* Problemet är att det inte ens är mitt problem; jag har gjort det jag skulle och kan inte ta ansvar för hur hennes ärende behandlas sedan. Jag hänvisade henne till en annan avdelning, så får de ta hand om henne.

Planerna inför helgen är att handla mat av något slag, eftersom A jobbar hela helgen. Jag behöver dessutom fylla på lite av varje, utan att för den skull bunkra upp inför apokalypsen, vilket har blivit väldigt populärt just nu. 🙄

Vi hade årsmöte med facket igår, med middag efteråt. Det blir färre och färre som kommer på mötena, trots att vi försöker locka med middag av olika slag. Ibland har vi ”bara” smörgåstårta i fikarummet, ibland – som igår – äter vi på restaurang. Så idag får A och jag äta lasagne till lunch igen. Sedan tror hoppas jag den är slut… Lasagne är gott, men det blir lite långrandigt att äta samma sak hela veckan.

UPDATE
Lasagnen är nu slut (tack och lov) men jag ville berätta något roligt: när jag kom hem på lunch var gården ordentligt sandad, traktorsandad! 🙂