Allmänt

Ont knä

Idag känner jag för att gnälla över mitt onda knä. Den här gången är det vänster knä som spökar, och jag begriper inte vad som hänt. Redan för någon vecka sedan fick jag ont, ibland skär det till så benet viker sig. Jag får gå väldigt försiktigt – speciellt i trappor, men kan lika gärna få ett hugg i benet på plana ytor. 😳

(Jag vet att det finns mycket värre saker att oroa sig över just nu, men jag skiter faktiskt i dem. Det är mitt knä och det är jag som har ont.)

Jag vet inte riktigt vad som hänt. Antingen har jag trampat snett och belastat knät på ett oväntat sätt, eller också kanske jag halkat till med foten just när tyngden låg på det benet. Det är i vilket fall som helst väldigt onödigt att dra på mig det problemet nu, när det är halt ute och jag behöver handla.

Visserligen kan jag skjuta på handlandet ett par dagar till, men snart måste jag till affären. Haha, få se om det är tomt i hyllorna jag ska handla ifrån: den här gången behöver jag både toapapper och lasagneplattor! 😆 Det är i o f s inte helt akut, jag åt ju nyss lasagne och har precis fyllt på skåpet i badrummet med det toapapper jag hade hemma, men det är bra-att-ha-grejer som helst ska fyllas på meddetsamma – innan jag glömmer…

Än har jag inte plockat fram kryckan, men det är bara en tidsfråga. Jag har en krycka på jobbet (och flera hemma) så jag kan börja använda den när som helst. Om jag bara använder den inomhus, slipper jag fälla ut och in ”taggen” under som ska göra att kryckan får fäste på halkan. Kryckan är bökig att ta med i bilen, för att inte tala om när man ska handla och köra kundvagn.

Jag lyssnar på en bok av Elizabeth George just nu, ”Det innersta rummet”, som jag faktiskt inte tror att jag läst tidigare. Eller också är det så länge sedan att jag glömt bort den. Det kan också hända… 😳

Dagens lunch blir bortglömda rester efter helgen. Jag hittade dem igår i kylen, när jag plockade fram det jag skulle laga till middag. Lyxigt med varm lunch idag, annars hade det blivit yoghurt och smörgås. 😉

UPDATE
Hupp, jag ”råkade” beställa lite nya kläder… Hoppsan, hur det kan bli! 😉