Allmänt

Längtan

Jag längtar tills jag kan publicera den nya versionen av intranätet, som jag suttit och gjort om helt och hållet. Nu har jag två versioner och måste komma ihåg att uppdatera båda så fort något nytt tillkommer (eller tas bort). *gnisslar tänder* Nu är det bara en sida kvar som jag måste få godkänd, men jag får inte tag i den som ska godkänna. H*n är på jobbet, men springer från det ena till det andra.

På jobbet håller vi på att byta från ett mailsystem till ett annat, vilket gör att vissa mail kommer tillbaka till mig med meddelandet att användaren inte finns?!? Däremot tror jag de kommer fram, jag får nog bara ett automatiskt felmeddelande? Jag använder fortfarande det gamla mailsystemet, men somliga verkar ha börjat med det nyare.

Min senaste ljudbok är Camilla Grebes ”Skuggjägaren”, som jag började med igår. Jag har inte hunnit lyssna så länge på den, men hänger med bra i de berättelser som trappas upp. Och snart är det kväll igen så jag får fortsätta med den! 😉

På tal om kvällar… Igår somnade jag precis innan ”En plats på landet” började, och vaknade ett par minuter efter att det var slut. Typiskt! Sedan var jag pigg & alert till framåt 2-tiden, då jag frenetiskt försökte hitta något att se på TV. Den tiden finns det inte mycket att se, hur många kanaler man än har – jag lovar. 🙄

Jag har ju varit inbiten krim/ thriller/ deckartittare, och har vältrat mig i alla möjliga läskiga mord tidigare. Nu har jag slutat med det, och ifall jag någon gång råkar se något deckarliknande, och somnar under programmet, så drömmer jag fasansfulla mardrömmar. 😯 Jag har nog ”vant av mig”.